Anleggsdekk

Vi kan levere dekk til alle dine kjøretøy, enten om det er til dumper eller hjullastere. Vi fører produkter av ypperste klasse, slik at de kan tilpasses til ditt behov.

Bridgestone Anleggsdekk

Bridgestone anleggs– og industridekk er blant de beste på markedet og brukes innen havnedrift, gruver, konstruksjon og veiarbeid. Riktige dekk til jobben vil redusere kostnadene pr time som for de fleste betyr økt fortjeneste. Alle Bridgestone anleggsdekk er utviklet for å gi lavest mulig kostnader pr time i forhold til arbeidsområdet og arbeidsoppgaven. Nettopp derfor er Bridgestone foretrukket som dekk for originalmontering hos produsentene.

OPEN PIT MINING - DEKK: Bridgestones open pit mining-produkter er robuste og allsidige, slik at sjåførene dine holder seg trygge og kjøretøyene dine fortsetter å gå.

UNDERJORDISK GRUVE - DEKK: Eksepsjonell kuttmotstand, trekkraft og uansett overflate, uansett formål. Bridgestone-dekk gir enestående stabilitet og trekkraft for å overvinne de ulike varmekravene som kreves for underjordisk gruvedrift.

STEINBRUDD OG KONSTRUKSJONSDEKK: Innovative teknologier sørger for at Bridgestones steinbrudd og konstruksjonsdekk er kjent for å forbedre effektiviteten, redusere nedetid og øke avkastningen.

INDUSTRIELL DRIFT OG HAVN: Bridgestones industrielle dekk er konstruert for å løfte jevnt og gir overlegen sving, stabilitet og komfort selv når du løfter tungt.

Anleggsdekk Bilde 1

Besøk din nærmeste First Stop Shop for profesjonelle råd, klikk på lenken nedenfor:

Finn butikken din