Personvernregler

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger. Kontakt oss på post@firststop.no om noe er uklart, eller du lurer på hvilke opplysninger vi har om deg.

1. HVORDAN VI BEHANDLER DATA

1.1. GOOGLE ANALYTICS

Besøksstatistikker på nettsiden samles inn via tredjepart-cookies fra Google Analytics. Google registrerer din IP-adresse for å koble aktiviteter sammen i én økt, noe som gjør det lettere å forstå bruksmønster. IP-adressen blir anonymisert, slik at vi ikke har mulighet til å knytte aktivitetene til en spesifikk person. Vi bruker denne statistikken for å kunne tilby mer interessant innhold på nettsiden og for å stadig forbedre oss. Vi kan ikke spore dataene til enkeltpersoner. Les mer om informasjonskapsler nederst på siden.

Rutine for sletting av data: Oppbevart bruker- og hendelsesdata slettes etter 26 måneder.

1.2. FACEBOOK PIXEL

Data samles inn via tredjepart-cookies fra Facebook. Facebook samler inn data slik at vi kan målrette annonser i Facebook mot de som har besøkt siden vår. Vi kan ikke spore dataene til enkeltpersoner

1.3. KONTAKTSKJEMA

1.3.1. Forsideskjema

Vi bruker kontaktskjema på nettsiden vår for å opprette kontakt mellom deg og nærmeste First Stop-verksted. Informasjonen du fyller inn er: fylke, verksted, navn, telefon, e-postadresse, registreringsnr og hva henvendelsen gjelder. Når du klikker på knappen ”kontakt meg” samtykker du i at First Stop-verkstedet kan bruke disse opplysningene for å kontakte deg og hjelpe deg med det henvendelsen gjelder. Kontaktskjemaet sendes i et eksemplar direkte til verksted. Bestillingen lagres som en kopi i publiseringsverktøyet Expression Engine. Denne kopien brukes bare som en backup og teknisk sjekk av bestillingssystemet.

Rutine for sletting av data: Det blir gjort en rydding og sletting av data i desember måned hvert år.

1.3.2. Kontaktskjema til verksteder

Vi bruker kontaktskjema på nettsiden vår for å opprette kontakt mellom deg og nærmeste First Stop-verksted. Informasjonen du fyller inn er: fornavn, etternavn, registreringsnummer, telefonnummer, e-post og hva henvendelsen gjelder. Når du klikker på knappen ”Send” samtykker du i at First Stop-verkstedet kan bruke disse opplysningene for å kontakte deg og hjelpe deg med det henvendelsen gjelder. Kontaktskjemaet sendes i et eksemplar direkte til verksted. Bestillingen lagres som en kopi i publiseringsverktøyet Expression Engine. Denne kopien brukes bare som en backup og teknisk sjekk av bestillingssystemet.

Rutine for sletting av data: Det blir gjort en rydding og sletting av data i desember måned hvert år.

1.4. NYHETSBREV (MAILCHIMP)

På nettsiden vår kan du abonnere på nyhetsbrev gjennom å fylle ut påmeldingsskjema. Vi samler inn din e-postadresse, ditt fornavn og etternavn. Når du klikker på knappen ”Send” samtykker du i at vi sender deg nyhetsbrev på e-post. Din e-postadresse vil ikke brukes til noe annet og vil ikke bli solgt videre til tredjepart.

Rutine for sletting av data: Dine data slettes etter eget ønske gjennom lett tilgjengelig avmeldingslenke i nyhetsbrev, eller ved å kontakte oss direkte.

2. HVEM HAR TILGANG PÅ DATAENE?

Det er kun webansvarlig i First Stop som har tilgang til statistikkdata og personopplysninger. Vi selger aldri informasjonen videre til tredjeparter. Underleverandører (programmerer/webdesigner) som er gitt tilgang til nettside og statistikkdata er bundet til å følge våre retningslinjer for personvern gjennom en gjensidig databehandleravtale. Underleverandørene behandler ikke persondata, men har tilgang til disse for teknisk/designmessig assistanse.

3. DIN RETT TIL INNSYN, RETTING OG SLETTING

Du har rett på innsyn i de opplysningene vi har lagret om deg, hva de brukes til, hvem som har tilgang til de, hvor lenge de blir lagret og hvor dataene er hentet fra. Du har rett til å be om endring av dine opplysninger. Du har også rett til å kreve sletting av personopplysninger du mener er unødvendig. Du har også rett til å trekke tilbake ditt samtykke dersom et samtykke var utgangspunktet for vår lagring av dataene.

Kontakt oss gjerne for innsyn, retting eller sletting, eller om det skulle være noe annet du lurer på.

First Stop Norge

Jerikoveien 22

1067 Oslo

E-post: post@firststop.no