Bli First Stop medlem

Våre First Stop verksteder tilbys alt dette:

Vi er en del av Bridgestone - En av verdens største produsenter av dekk og andre gummiprodukter og en leder innen mobile løsninger. Som First Stop medlem får du styrke Bridgestones service- og servicetilbud.

Merkevaren First Stop – Vi tilbyr profileringsprogram vedrørende skilting, interiørdesign og markedsføring innen kundemottak, arbeidsklær, etc. En enhetlig profil skaper tillit og trygghet overfor kunden. Internt hjelper vårt intranett deg med å få all nødvendig informasjon om konseptet og fordelene dine.

Markedsføring - Vi markedsfører verkstedet ditt gjennom digital synlighet på nettstedet vårt, sosiale medier og digital annonsering.

Sentral innkjøpsorganisasjon - Dra fordel av fordelaktige samarbeidsavtaler med leverandører innen dekk, felger, maskiner, og utstyr for kunder. Gjennom vår b2b -portal (under konstruksjon) kan du enkelt handle fra våre partnerleverandører via en unik plattform.

Forretningsutvikling av verkstedet ditt - Gjennom samråd med din lokale forretningsutvikler og medlemskap i en bransjeorganisasjon, holder vi deg oppdatert om utviklingsmuligheter både på kort og lang sikt.

Digitalisering - For å møte fremtidens utfordringer hjelper vi verkstedene våre med å øke digitaliseringen, blant annet ved å tilby en lokalt tilpasset nettbutikk for hvert verksted hvor sluttkunder kan bestille dekk og bestille dekkskifte på sitt lokale dekk verksted.

Kvalitetssikring - Gjennom implementering og regelmessig oppfølging av systemer for kvalitet, miljø, arbeidsmiljø og brannvernarbeid.

Kundefokus - vi hjelper deg med å bli et tydelig kundefokusert verksted ved å evaluere på stedet hvor det er utviklingspotensial for å øke kundefokuset i verkstedet ditt.

Flåteavtaler - Vi hjelper deg i arbeidet med å levere anbud på offentlige anskaffelser og flåteavtaler med andre potensielle kunder.

Utdanning – vi tilbyr via samarbeidspartnere diverse kurser i dekk og felg.

Soft franchise - Du får friheten til å utvikle din egen virksomhet med støtte fra en sterk organisasjon og hyggelige kolleger.

Velkommen til å bli en av oss i First Stop -gjengen!

Bli First Stop medlem: