Varebildekk

  

Bridgestone-dekk til varebil og lett lastebil, en kombinasjon av teknologi og kjørekomfort som er maksimert i dekkets kvaliteter og livslengde.

  

Bridgestone Duravis R410

DURAVIS-dekkene er holdbare. Disse nye dekkene er tøffe, designet for å takle daglige leveranser og hard bruk. Lengre levetid. Tester viser at DURAVIS gir lengre levetid enn andre ledende dekk.

Håndtering som en bil
Spesialdesignet med avansert tråblokkdesign, er håndteringen med DURAVIS som med et bildekk. Det gir moderne varebiler en jevn og behagelig tur - både i byens gater eller på motorveier. Topp ytelse på vått føre. Du vil merke forskjellen på våt vei, der DURAVIS gir bedre grep, sikrere sving og mindre risiko for vannplaning.

Et økonomisk dekk med lang holdbarhet. Sikkert på våt vei.
Sommerdekket Duravis R630 gir bedre økonomi, sikkerhet og holdbarhet til kommersielle varebiler og lette lastebiler. Gummiblandingen med Super LL Carbon forlenger dekkets levetid med opptil 30% lenger enn konvensjonelle dekk og avansert mønsterdesign gir enestående våthåndtering. Flere teknologier gir dekket solid, slitesterk ytelse for intensiv kommersiell bruk.

Pålogging intranett

Vennligst oppgi et brukernavn!

Passord mangler!

Glemt passordet?