MC-dekk

  

Et godt veigrep, handling og bremselengde er helt avgjørende når du kjører MC. Vi sørger for ekspertisen og produktene som gir deg den optimale kjøregleden. Kontakt ditt lokale First Stop-verksted for å få profesjonell hjelp ved valg av dekk til din motorsykkel.

  

Bridgestone

Bridgestone er markedsleder innen motorsykkeldekk i Norge med et bredt utvalg til touring, cross, bane og scooter.

Battlax Hypersport
I Battlax Hypersport integreres all kunnskapen fra MotoGP, hvor Bridgestone er eneleverandør av dekk. Produktene utvikles for maksimalt grep uavhengig av om underlaget er tørt eller vått. Dekkene har kort oppvarmingstid som gjør at de yter maksimalt i løpet av kort tid.

Battlax Sport Touring
Hvor enn en ønsker å reise er Sport Touring dekkene fra Bridgestone riktige. Dekkene har kort oppvarmingstid og passer like godt på landeveien som motorveien. Grepet gir enestående stabilitet og god komfort kilometer på kilometer. Det siste tillegget til produktfamilien har skjedd igjennom et samarbeid mellom Bridgestone og den kjente profesjonelle sjåføren Valentino Rossi fra MotoGP.

Battlax SC
Det kan være krevende å kjøre scooter i bytrafikken. Når en luke i trafikken dukker opp trengs grepet til å komme av sted. Når hjørner skal rundes eller hull i veien unngås må en ha tilliten til at scooteren oppfører seg som forventet. Med de sporty egenskapene Bridgestone har utviklet til scooter serien vil en alltid ha tillit til hvordan scooteren oppfører seg. Uavhengig om en kjører i tett bytrafikk eller lengre strekk.

Dette er kun et lite utvalg av Bridgestones produkter for motorsykkel og scooter. Les mer på www.bridgestone.no

Pålogging intranett

Vennligst oppgi et brukernavn!

Passord mangler!

Glemt passordet?