Lastebildekk

  

Vi tilbyr et bredt utvalg av vinter-og sommerdekk til lastebil som er tilpasset norske forhold.

  

Bridgestone

At Bridgestone er markedsleder på dekk til tyngre kjøretøy i Norge er ingen tilfeldighet. Bridgestone har en stor bredde i sortimentet og lager produkter som gir meget gode resultater. Uavhengig om flåtens fokus ligger på kilometer, grep eller egnethet på norske veier har Bridgestone med sitt utvalg et produkt tilpasset ulike formål og bruksmønster. I tillegg er Bridgestones dekkstammer ettertraktet når de endelig avmonteres på grunn av den høye kvaliteten som gjør dekkene godt egnet for bruk i forbindelse med regummiering

Regummierte dekk
Av regummierte dekk tilbyr vi i hovedsak Bandag produsert på Bridgestone stammer. Kombinasjonen av Bandag baner med de gode stammene fra Bridgestone gir et sluttprodukt av høy kvalitet som er godt egnet for norske veiforhold. Det ligger også en stor fleksibilitet i valget av Bandag som regummiert produkt da mange av Bridgestones originale mønster også er tilgjengelig som baner. I tillegg til disse finnes andre mønster fra Bandag tilpasset mange ulike bruksmønster og veiforhold.

Regionaldekk året rundt 
Dekkene det leveres mest av i Norge er kombinasjonen Bridgestone M788 og Bridgestone M729. I tillegg leveres også mye av hengerdekket M748 og M852. Dekkene kan tilpasses de fleste kjøreforhold med sipe og pigg, og gir meget gode resultater på kompromisset mellom grep og kilometer.

Spesialiserte produkter for vintermontering
Bridgestone W990 og W970 er drivhjul som leverer fra solide til ekstreme vinteregenskaper for de mer krevende vinterforholdene. Gummiblandingen utgjør i hovedsak forskjellen mellom dekkene i tillegg til levetiden. I W970 benyttes en helt unik gummiblanding brukt i utvalgte Bridgestone-produkter. Gummien utvikler en svampeliknende overflate som gir meget gode vinteregenskaper.

 

Dette er kun et lite utvalg av Bridgestones produkter for lastebiler og busser. Les mer på www.bridgestone.no eller kontakt ditt lokale First Stop-verksted for mer informasjon. 

Pålogging intranett

Vennligst oppgi et brukernavn!

Passord mangler!

Glemt passordet?