Bildekk

  

First Stop tilbyr et bredt spekter bildekk, sport, touring, miljøvennlig og SUV. Vi har dekk til alle typer bil, liten eller stor. Uansett kjørestil, First Stop har dekk som passer til ditt behov.

  

Vinterdekk

Vinterdekk for nordisk vinter krever ekstremt gode egenskaper. Vinterdekkene skal fungere optimalt på is og snø, samtidig ha godt grep på bar asfalt og skal i tillegg tåle ekstreme temperatursvingninger. Forskjellen på et premium vinterdekk kontra et billig er alle disse egenskapene. For å utvikle et allsidig og godt vinterdekk kreves lang utvikling og god konstruksjon. Vi hjelper deg gjerne med å finne vinterdekket som passer til din bil.

Et utvalg av våre vinterdekk

Sommerdekk

I motsetning til vinterforholdene, stiller sommeren stort sett de samme kravene til dekkene uansett hvor man befinner seg i verden. Det er stort sett myndighetenes og forbrukernes krav som styrer utviklingen av sommerdekk. Den overordnede regelen er imidlertid at dekket må tåle bilens topphastighet. Det har de senere årene kommet stadig flere såkalte miljødekk på markedet. De kjennetegnes ved lavere rullemotstand og dermed bedre drivstofføkonomi.

Et utvalg av våre sommerdekk

Mer info om Turanza

Bridgestone

Turanza

Len deg tilbake og nyt ture nmed Bridgestone Turanza sommerdekk. Det optimale touringdekket.

Mer info om Potenza

Bridgestone

Potenza

Bridgestones Potenza tilbyr Formel 1-presisjon og teknologi til dagens sportsbiler. Utviklet med verdens mest krevende motorsport som utgangspunkt, Potenza gir sjåføren en unik opplevelse med perfekt respons, kontroll og sikkerhet.

Mer info om Ecopia

Bridgestone

Ecopia

BANEBRYTENDE DRIVSTOFFEFFEKTIVITET OG VEIGREP PÅ VÅT VEI.

Merker vi fører

Bridgestone

Bridgestone er verdens største dekkprodusent med en omsetning på ca. 100 milliarder kroner årlig.

Firestone

Firestone Tire and Rubber Company ble etablert av Harvey Firestone sent i 1900 for å levere luftfylte dekk til vogner og andre hjulkjøretøy.

Nokian Tyres

Nokian Tyres er den eneste dekkprodusenten i verden som fokuserer sine produkter og tjenester mot å sikre kjøring i nordlig klima.

Michelin

Michelin er en fransk dekkprodusent som finnes i alle dekkmarkeder i verden.

Goodyear

Goodyear Tire og Rubber Company er et amerikansk selskap som driver med dekkproduksjon. Hovedkontoret ligger i Akron, Ohio. 

Pålogging intranett

Vennligst oppgi et brukernavn!

Passord mangler!

Glemt passordet?