Anleggsdekk

  

Vi leverer dekk til alle dine kjøretøy, enten om det er til dumper eller hjullastere. Vi fører produkter av ypperste klasse, slik at de kan tilpasses til ditt behov.

  

Bridgestone

Bridgestone anleggs– og industridekk er blant de beste på markedet og brukes innen havnedrift, gruver, konstruksjon og veiarbeid. Riktige dekk til jobben vil redusere kostnadene pr time som for de fleste betyr økt fortjeneste. Alle Bridgestone anleggsdekk er utviklet for å gi lavest mulig kostnader pr time i forhold til arbeidsområdet og arbeidsoppgaven. Nettopp derfor er Bridgestone foretrukket som dekk for originalmontering hos produsentene.

Dekk til hjullastere 
Bridgestone produserer dekk med mønster tilpasset mange ulike bruksområder. VLTS er beregnet spesielt for stein og grovt underlag som gir meget gode resultater på maskiner som brukes ved veibygging. God komfort og lang levetid er noen av kjennetegnene for dette dekket. Dekket kan også brukes på dumpere.
VSW er utviklet for maskiner som arbeider med snørydding. Dekket har meget bra grep, og sidegrepet og bremseegenskaper er i særklasse. Kan også benyttes hele året for lettere serviceoppdrag.

Dekk til dumpere
Bridgestone produserer dekk med mønster tilpasset mange ulike bruksområder. VLTS er beregnet spesielt for stein og grovt underlag som gir meget gode resultater på maskiner som brukes ved veibygging. God komfort og lang levetid er noen av kjennetegnene for dette dekket. Dekket kan også brukes på hjullastere. VLT er perfekt for vått, løst og gjørmete underlag. Dekket gir lett manøvrering, bra grep og høy flyteevne. Det er også svært komfortabelt på grunn av den gode stabiliteten i dekket. Mønsteret er selvrensende som gir lite pakking. Finnes også til hjullastere.

Dette er kun et lite utvalg av Bridgestones produkter for lastebiler og busser. Les mer på www.bridgestone.no eller kontakt ditt lokale First Stop-verksted for mer informasjon. 

Pålogging intranett

Vennligst oppgi et brukernavn!

Passord mangler!

Glemt passordet?