Infra Bil AS

Infrabil (1)

Infra Bil AS

Velkommen til oss. Som medlem av First Stop dekk kjeden kan vi tilby et bredt utvalg av dekk, felger og andre relatert tjenester. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon

4.5 Rating-Star Rating-Star Rating-Star Rating-Star Rating-Star-Half

Kjøp nye dekk her med Infra Bil AS


Vi tilbyr følgende tjenester på Infra Bil AS

Bilbatteri icon Bilbatteri
Bildekk icon Bildekk
Dekkhotell icon Dekkhotell
Elbildekk icon Elbildekk
Felger icon Felger
Hjulskift icon Hjulskift
Varebildekk icon Varebildekk

Ringvegen 12
Gjøvik
2815
Få veibeskrivelse
930 30 674
janrim@icloud.com
Mandag
08:00 - 16:00
Tirsdag
08:00 - 16:00
Onsdag
08:00 - 16:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 16:00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
Infra Bil AS-kart

Ta kontakt Infra Bil AS

Hvis du har spørsmål eller ønsker å komme i kontakt, klikk på knappen nedenfor for å sende oss en melding, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.


Les hva våre kunder synes om Infra Bil AS

review-card-avatar-image Stein Ødegården mai 28, 2023
Rating-Star Rating-Star Rating-Star Rating-Star Rating-Star

"En bruktbilselger som gir deg mer enn det du kan forvente? Det er det ikke mange av for å si det sånn. Har kjøpt mange biler rundt omkring og det er ofte vanskelig å få ordentlig hjelp hvis noe er galt med bilen,men, Jan, Infrabil, med sin lange ekspertise, han gjør jobben grundig ! Det er nesten så en ikke kan se at bilen er brukt når de har "shinet" bilen opp og utført proffe service gjennomganger. For eksempel er det ofte slik at mange selgere ikke skifter olje på automat kasse selv om det er over service intervall, AC er nesten tom, ikke renset etc. Hos Jan så går de over det meste av det viktige. Det betyr at når jeg kjøper bil av Jan så pruter jeg ikke på bilen, fordi jeg vet at alt er i orden. Jeg betaler heller prisforlangende enn å prute meg ned, noe som er populært og som er mulig rundt omkring, Men som jeg sier, du betaler for det du får ! Garantien tar resten. Jan er enkel og kommunisere med og alltid beredt til å hjelpe deg, en heders kar Anbefales terningkast 6"

review-card-avatar-image Alexander Østmoen mai 13, 2023
Rating-Star Rating-Star Rating-Star Rating-Star Rating-Star

"Kjempefornøyd med bilen og en veldig hyggelig handelen hos disse. Kan trygt anbefales. De er dyktige, profesjonelle og ikke minst ærlige. Det var så absolutt verdt et stykke kjøretur for et besøk."

review-card-avatar-image Marco Dahl mars 28, 2022
Rating-Star Rating-Star Rating-Star Rating-Star Rating-Star

"Skulle i utgangspunktet ta turen bare for en titt på en bil han hadde, endte opp med å kjøpe min andre bil her - og kan si at prosessen gikk helt som forventet. Holdt avtalen vi hadde, selv på en lørdag med strålende vær! Hyggelig og seriøs innehaver som står for det han sier. Kan varmt anbefales til de som er litt usikre og "redde" for å kjøpe bil."